Ruokapalvelut

Myös sairaaloissa ja palveluasumisyksiköissä päivän kohokohta on ruokailu. Stöd Botnia Tuki järjestää päivittäiset ateriat sairaaloiden potilaille sekä asumispalveluyksiköiden ja palveluasumisen asiakkaille Närpiössä, Vöyrillä, Kristiinankaupungissa, Pedersöressä, Korsnäsissä ja Kaskisissa. Valmistamme asiakkaillemme aamiaisen, lounaan, iltapäiväkahvit, päivällisen ja iltapalan kaikkina viikonpäivinä.

Osasto- ja tarjoiluhenkilöstön välinen yhteistyö on tärkeää asiakkaiden kokonaisravitsemuksen varmistamiseksi. Hyvän yleisruokavalion varmistamiseksi jokaisella asumisyksiköllä tulisi olla omien yksilöllisten tarpeidensa mukaan laadittu päivittäinen ateriasuunnitelma.

Hankimme elintarvikkeet vastuullisesti, ja suosimme kotimaisia ja mahdollisuuksien mukaan myös lähituotettuja raaka-aineita — käytämme esimerkiksi yksinomaan kotimaisia maito- ja lihatuotteita.

Ateriapalvelut

Stöd Botnia Tuki Ab Oy valmistaa ja toimittaa herkullista kotiruokaa kotiin osana kotona asuville asiakkailleen tarjottavaa tukea. Hyvä ravitsemus voi vaikuttaa ikäihmisten terveyteen ja hyvinvointiin. Ruokalista laaditaan ikäryhmän mieltymykset ja toiveet huomioiden.

Monipuolinen ruokavalio on tärkeä ihmisen hyvinvoinnille ja kyvylle selviytyä arjen askareista. Ateriapalvelun tarjoama ateria sisältää keskimäärin kolmanneksen ikäihmisille suositellusta päivittäisestä ravinnonsaannista. Erityisruokavaliot ja valtion ravitsemussuositukset huomioidaan yksilöllisesti.

Meille on äärimmäisen tärkeää valmistaa ruoka alkutekijöistään omissa keittiöissämme ja tarjota asiakkaillemme maistuvaa kotiruokaa.