Siivouspalvelut

Stöd Botnia Tuki Ab Oy:n siivouspalvelualan ammattilaiset pitävät huolta tuhansien neliömetrien puhtaudesta ja asiakkaiden tyytyväisyydestä. Asiakastyytyväisyys perustuu sille, että tunnemme asiakkaamme ja heidän toimintansa tarpeet.

Palveluvalikoimaamme sisältyvät kaikenlaiset siivoustyöt asiakkaidemme tiloissa, aina hyvän asiakaspalvelun kera. Riittävällä palvelujen mitoituksella ja suunnittelulla luomme edellytykset turvalliselle ja viihtyisälle toimintaympäristölle.

Tarjoamme siivouspalvelujemme työntekijöille mielenkiintoisia ja monipuolisia tilaisuuksia toimia erilaisissa asiakasympäristöissä. Työskentelemme Pohjanmaan hyvinvointialueen terveydenhuoltoyksiköissä Kristiinankaupungissa, Kaskisissa, Närpiössä, Korsnäsissä, Vöyrillä ja Pedersöressä.

Yhtiön arvomaailma luo perustan palvelukokonaisuuksille. Meille tärkeää on rehellisyys, ystävällisyys, huolellisuus ja sujuvuus. Meillä jokainen saa olla oma itsensä ja kaikki tulevat kuulluksi. Työssään viihtyvän henkilöstön voi luottaa suorittavan työnsä hyvin.